Mester

Grădină, garaj

 Seră
Se recomandă MESTER SILICON Adeziv Izolant la izolarea structurilor din sticlă ale serelor, grădinilor de iarnă și de vară . Rezistă bine la intemperii și la radiații UV,cu flexibilitate durabilă . Poate fi aplicat cu ușurință, aderă bine la suprafețele de sticlă .
Culori: alb, transparent
Structuri în grădină
MESTER SUPER Izolant A-Z se potrivește perfect la izolarea diferitelor construcții sau structuri din grădină sau curte. Aderă foarte bine pe aproape orice fel de suprafețe. Este rezistent la UV și căldură , impermeabil. Nu conține solvenți și silicon. Este flexibil, poate fi vopsit și are efect fungicid.
Culoare: alb
Plăci metalice trapezoidale

MESTER NEUTRU Silicon Construcții se folosește la izolarea elementelor de acoperiș din tablă . Datorită mișcării metalelor, a existenței pericolului de coroziune și a variațiilor de temperatură utilizarea acestui material este o alegere perfectă. Aderă bine, rezistă la intemperii și este foarte flexibil.
Culoari: alb, transparent 

Cuptor
MESTER 1000°C Etanșant Termorezistent poate fi utilizat și la etanșarea fisurilor sobelor, șemineelor sau ale ușii focarului. Rezistă în mod durabil la temperaturi de până la +1000°C, și pentru scurt timp până la +1250°C. Nu trebuie expus la temperaturi înalte în primele 24 de ore de la aplicare.
Piatră funerară
Cu produsul MESTER SUPER Izolant A-Z putem izola rosturile, crăpăturile și îmbinările pietrelor funerare. Aderă bine, rezistă la intemperii și UV, este impermeabil. Nu colorează marmura și nici suprafețele de granit. Culoare: alb
Grătar de curte

MESTER 1000 °C Etanșant Termorezistent poate fi utilizat la etanșarea crăpăturilor și îmbinărilor rotisorului din curte și ale grătarelor cu mangal deoarece rezistă și la solicitări termice mari. Dispune de o mare soliditate, nu este flexibil.
Culoare: antracit

Barcă , iaht
Etanșarea suprafețelor metalice ale bărcilor și iahturilor are o importanță esențială. În acest domeniu MESTER SUPER Izolant A-Z este un material perfect de etanșare, reprezintă un ajutor real.
Aderă pe aproape orice suprafață . Rezistă durabil la intemperii, este flexibil și ușor de aplicat.
Garnitura chiuloasei
MESTER 300 °C Silicon Flexibil este utilizat la etanșarea durabilă și flexibilă a chiuloaselor, al eșapamentului, țevilor și furtunurilor de aspirare. Este recomandat și pentru etanșarea cazanelor, instalațiilor de încălzire și țevilor de fum.
Culoare: marou roșcat
Eșapament autoturism

MESTER 1000 °C Etanșant Termorezistent cu aderență foarte bună la metale se utilizează la etanșarea elementelor eșapamentului. Asigură o etanșare de mare soliditate, durabilă . Nu este flexibil.
Culoare: antracit

Reparații caroserie
În cursul lucrărilor de reparare a caroseriei, MESTER CAROSERIE Etanșant Acrilic are rolul de material auxiliar. Poate fi utilizat la etanșarea îmbinărilor și cusăturilor ale lucrărilor de lăcătușerie, a foilor de tablă . Este potrivit și pentru suprafețele de aluminiu eloxat, din PVC sau lemn. Între două suprafețe metalice rămâne moale durabil. Poate fi lăcuit.
Culoare: gri
Parbriz
MESTER SILICON Adeziv Izolant este potrivit la etanșarea parbrizului. Este foarte flexibil, rezistă durabil la întemperii. Are o forță adezivă însemnată. Culoare: alb, transparent