Mester

Baie, bucătărie


Întâlnirea chiuvetei cu peretele
MESTER SANITAR Silicon Izolant este folosit la umplerea rosturilor dintre căzi, WC-uri, chiuvete și pereți. Conține aditivi fungicizi, care împiedică sau întârzie apariția mucegaiului pe suprafața materialului izolant supus în mod constant la umezeală.
Întâlnirea plăcilor de faianță
MESTER SANITAR Izolant este perfect și pentru izolarea rosturilor de dilatație dintre plăcile de faianță, gresie, respectiv a rosturilor dintre perete și plăcile de faianță și gresie.
Culori: alb, manhattan, bej, gri ciment, transparent.
Cădiță, duș

MESTER SUPER Izolant A-Z se potrivește perfect la umplerea rosturilor dintre căzi, WC-uri, chiuvete și pereți. Dispune de o flexibilitate durabilă, este rezistent la apă și mucegai. Lipsit de solvenți și silicon.
Culoare: alb

Suport prosoape
Suprafețele ceramice nu sunt absorbante, în general lipirile sunt foarte dificile pe aceste suprafețe. MESTER SUPER Adeziv A-Z oferă o soluție sigură în vederea lipirii obiectelor. Corespunde chiar și celor mai grele condiții. Aderă la aproape toate felurile de suprafață și lipește aproape orice.
Lipirea oglinzii
La lipirea oglinzilor se va folosi MESTER NEUTRU Silicon Construcții, care protejează suprafața materialelor, deci și amalgamul. Aderă bine la plăcile de faianță , la emailuri, porțelanuri, suprafețe vopsite și la diferite materiale de construcții.
Culori: alb, transparent 
Rostul de lângă chiuvetă
La etanșarea rosturilor de lângă chiuvete se va folosi MESTER SANITAR Silicon Izolant. Conține aditivi fungicizi, care împiedică sau întârzie apariția mucegaiului pe suprafața materialului izolant supus în mod constant la umezeală. Flexibil, etanșeizează bine. Este disponibil în cinci culori diferite.
Plita
La încorporarea plitei electrice în mobilierul de bucătărie și în blatul de lucru, este nevoie de lipire și izolare concomitentă. MESTER SUPER Adeziv Limpede se potrivește perfect acestui scop combinat.  Rezistă la temperatură, este flexibil și poate fi supus la solicitări. Se poate folosi fără probleme și în locuri apropiate de produse alimentare.
Sifonul de golire a chiuvetei

Îmbinarea și izolarea precisă a sifonului de golire a chiuvetelor și spălătoarelor de vase sunt operațiuni care trebuiesc efectuate concomitent, cu MESTER SILICON Adeziv Izolant. Este flexibil, rezistă bine efectelor temperaturii (apă rece-caldă ), are o durată lungă de viață și rezistă la acizi și baze.
Culori: alb, transparent 

Lipirea dulapurilor
Rezistând și unor solicitări mai mari și sistematice, MESTER SUPER Adeziv A-Z este destinat fixării pe perete a dulapurilor și cutiilor metalice, din lemn sau PVC. Aderă perfect pe aproape orice fel de suprafață. Se întărește rapid și lipește foarte puternic.
Blatul de lucru
Putem folosi MESTER CONTAKT Adeziv Neopren la fixarea fără cuie sau șuruburi a blaturilor de lucru din lemn. Se întărește rapid și lipește cu mare putere suprafețele. Poate fi aplicat și pe suprafețe neuniforme (chiar și până la 8mm), atât absorbante, cât și neabsorbante. Conține solvenți.
Fixarea obiectelor pe perete

Cu ajutorul produsului MESTER SILICON Adeziv Izolant putem lipi diferite obiecte din locuința noastră: săpuniere din PVC, rafturi de condimente, plăci de faianță căzute, elemente de soclu, obiecte decorative. Aderă bine la sticlă, plăci de faianță,email, porțelan, suprafețe vopsite. Nu se utilizează la lipirea metalelor.