Mester

Acoperiş

Șindrilă bituminoasă

Produsul MESTER BITUMEN Adeziv Izolant pe bază de bitum, se utilizează la lipirea șindrilelor bituminoase, respectiv la izolarea îmbinărilor elementelor și marginilor șindrilelor. Poate fi aplicat și pe suprafețe umede, chiar și aflate sub apă, astfel încât poate fi utilizat și la alte lucrări de reparații efectuate pe acoperiș.

Traversările acoperișurilor de ardezie
 MESTER NEUTRU Silicon Construcții este indicat și la lucrările de izolare care trebuie efectuate pe acoperiș. De exemplu: crăpăturile sau rosturile care apar la găurirea elementelor acoperișului de ardezie. Menajează suprafața materialelor, este perfect și la utilizare pe metale. Rezistă la intemperii, este flexibil.
Culori: alb, transparent
Tablă pentu coș
Cu ajutorul produsului MESTER SUPER Izolant A-Z putem efectua izolarea învelișului de tablă de la baza coșului de fum. Aderă chiar și la cele mai dificile suprafețe, rezistă bine la solicitările intense, este flexibil și nu este corosiv. Culoare: alb
Rosturile ferestrelor de la mansardă

MESTER SUPER Izolant A-Z este recomandat la izolarea rosturilor care apar la ferestrele amplasate în planul acoperișului. Aderă perfect pe aproape toate felurile de suprafețe. Rezistă bine la variațiile de temperatură . Este rezistent la UV.
Culoare: alb 

Ferestre cu nișă
În cazul nișelor de fereastră, montarea ferestrei are loc în mod tradițional, adică în mod paralel cu planul zidului. În acest scop recomandăm utilizarea produsului MESTER SPUMA Poliuretanică . Spuma poliuretanică sporește rezistența și stabilitatea, asigurând o perfectă izolare termică și fonică.
Stinghie de margine
Locul de întâlnire al pereților principali cu partea de sub acoperiș este expus unor solicitări extreme (cald-frig, apă , vânt, praf), de aceea aici recomandăm produsul MESTER SUPER Izolant A-Z. Acesta aderă chiar și la suprafețe dificile, suportă bine intemperiile, este flexibil și poate fi vopsit.
Culoare: alb
rolex r